ZONGULDAK / MERKEZ - İbrahim Fikri Anıl Ortaokulu

Nis

Satranç ekibimize başarılar dileriz.

Nis

Resim öğretmenimiz ve öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalar ile hem duvarlarımızı renklendiriyor hem de koridorlarımızı güzelleştiriyorlar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda kutlandı, Atatürk ve silah arkadaşları anıldı. Program, okulumuz spor salonunda 2 seans olarak yapıldı ve tüm öğrenciler programı izleme fırsatı buldu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem 1. yazılılar resimdeki tarihlere göre yapılacaktır. Öğrencilerimizin mazaretsiz devamsızlık konusunda dikkatli olmasını rica ederiz.

Ara

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik belirlenen 100 geleneksel çocuk oyununun nasıl oynandığını içeren "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu" adlı bir kılavuz kitap ve bu oyunlara ilişkin videolar hazırlandı. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Ekran bağımlılığı, obezite gibi birçok farklı sorunla mücadele etmenin en kolay yolu, çocuklarımızı geleneksel oyunlarımıza yönlendirmekten geçer." ifadelerini kullandı.

May

05.06.2023 ile 16.06.2023 tarihleri arası okulumuz tarafından atık kağıt toplama kampanyası başlamıştır. Öğrencilerimizin cevreye duyarlı olmasını sağlamak ve bilinç geliştirmek amaçlı başlatılan kampanyaya tüm öğrencilerimizin katılımını beklenmektedir. Evden getirdikleri kullanılmış ders kitabı, defter, soru bankası vb. atıklar toplanarak, tekrar kullanımının sağlanması hedeflenmektedir.

May

Yayla Mesleki Teknik Anadolu Lisesi idarecileri ve rehber öğretmeni tarafından okulumuz öğrencine tanıtım semineri yapıldı

Şiir Dinletisi

Nis

Satranç Turnuvası İl üçüncüsü ve İl dördüncüsü takımlarımızı tebrik ederiz.